Stiri interne

Avortul este crimă!

Vă place sau nu, îmi pare rău, nu voi vorbi în numele unui politically correctness în care nu cred. Dacă unora le place să se mintă și să se ascundă după termeni cât mai pufoși și deloc ascuțiți, adevărul gol goluț rămâne unul singur: Avortul este crimă! Avortul ucide un suflet, indiferent de momentul în care se face această procedură medicală.

Plecând de la acest prim gând, vă mai pun în față câteva informații: România are cea mai mare rată de avorturi la numărul de nașteri (peste 450 de avorturi la 1000 de nașteri), de mortalitate maternă (27 la 10.000 de nașteri). Tot în România, se fac 219 avorturi zilnic. Despre declinul demografic, un termen care îi irită pe mulți, dar care este o realitate tristă, ce ne povestește despre cum țara aceasta moare încet, dar sigur, nu mai are rost să vorbim. Peste doar câțiva zeci de ani, vom mai rămâne 15 milioane de români și, dacă ne uităm în perspectivă, riscul ca să coborâm sub 10 milioane de locuitori este nu mare, foarte mare.

Aceste informații de mai sus reprezintă doar niște date statistice. Le putem lua ca un mic background pentru o discuție cât se poate de serioasă despre o altă temă. Astăzi, în București și în multe alte orașe din țară, cu ocazia sărbătorii Buneivestiri, au fost organizate mai multe marșuri ale Coaliției pentru Familie, reunite sub sloganul: „Marșul pentru familie, marșul pentru viață!„ Peste 2000 de oameni în București, câteva sute în Timișoara și Arad, mii și mii în Alba Iulia, Cluj, Iași și Pitești. Oameni care nu au ieșit să să bată cu cineva, oameni care nu și-au dorit să dărâme guverne, nici să îndoctrineze sufletele cu care se intersectau pe drumul lor.

Citește și:  SUEDIA:Tineretul suedez recidivează: după incest și necrofilie, vrea „drept la avort” și pentru bărbați

Citeste mai mult pe: stiripesurse.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

Close