Stiri externe

AVERTISMENT: Judecata va veni asupra Statelor Unite ale Americii fiindcă e impotriva Legii Lui Dumnezeu!

Judecata lui Dumnezeu va veni asupra Statelor Unite ale Americii, deoarece aceasta tara este impotriva Legii Lui. Dumnezeu si tot ceea ce se asociaza numelui Lui nu inseamna nimic pentru societatea americana”, a spus in deschiderea unei conferintei liderul evanghelic Franklin Graham.

statele-unite-ale-americii-5505-520x245

El a fost „bombardat” cu o serie de intrebari legate de casatoriile gay, care reprezinta „noul trend” al Statelor Unite.

Biblia nu ne invata discriminarea, dar Cartea Sfanta este de asemenea destul de explicita in privinta homosexualitatii. Este foarte clara. Nu putem noi sa avem alt punct de vedere”, a spus reverendul.

Graham s-a pronuntat impotriva a ceea ce el considera a fi un „atac la morala” care influenteaza votul la alegerile electorale din SUA.

In aceasta privinta el a fost direct, sustinand ca legalizarea casatoriilor homosexuale reprezinta unul unul „marile esecuri” ale tarii, scrie Acontecer Cristiano.

Cand a fost intrebat de ce crede ca aceste casatorii intre homosexuali sunt o amenintare pentru societate, Graham a spus: „Sunt impotriva a ceea ce ne invata Dumnezeu. Si intotdeauna ceva care este deosebit de ceea ce ne invata Dumnezeu este un pericol pentru societate. Pot garanta acest lucru”, a raspuns el.

Graham a sustinut de asemenea ca oamenii care spun ca mariajul homo stabilizeaza societatea, sunt mincinosi.

Acest lucru este impotriva Legii lui Dumnezeu si slabeste nu numai societatea ci si pe noi ca popor. Asa ca e o minciuna daca ei spun ca stabilizeaza societatea”, a declarat reverendul.

In iunie 2015, dupa decizia Curtii Supreme a SUA de a legaliza casatoriile homosexuale, Graham a avertizat ca toti crestinii americani trebuie sa fie pregatiti pentru a face fata persecutiei:

Natiunea noastra are o problema spirituala si trebuie sa ne cerem iertare, trebuie sa ne pocaim deoarece cred ca judecata lui Dumnezeu va veni peste tara noastra”, mai spune Graham.

Sursa: afirmativ.com.

Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Nicodata Dumnezeu nu a facut rau omului chiar si atunci cand o lua pe cai gresite,bunatatea Lui corecta cu dragoste.
    Dunnezeu a zis:sa facem om dupa chipul si asemanarea Noastra,adica a Sfintei Treimi(Geneza1:26) In liberatea Suverana a lui Dumnezeu,l-a creat pe om liber sa aleaga cum isi traieste viata,in ascultare de Dumneze sau neascultare de El cu consecintele ce decurg de aici. Satana a auzit ce a spus Dumnezeu omului Gen.2:14-17 “asta sa faci,asta sa nu faci” fiind gelos pe Dumnezeu,a intervenit si a distorsionat cuvintele lui Dumnezeu. Gen.3:1-6 De atunci raul a luat fiinta in om, inmultindu-se,diversificandu-se cu vremea a ajuns la cote infioratoare. Ce ne mai pregateste dumnezeul veacului acestuia,vom trai si vom vedea. Domnul Isus ne-a spus: “Ramaneti in Mine,caci despartiti de Mine,nu puteti face nimic.” Doamne,Tata ai mila de copiii Tai,pazeste-i de cel rau,de sagetile arzatoare ale lui,gata gata sa apara te miri de unde,sub ce forma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 68

Close