Stiri externe

AUTORUL atacului din Florida afirmă că “VOCILE DEMONICE” l-au împins să producă masacrul

Autorul atacului armat din Florida, în urma căruia au fost uciși 17 elevi şi profesori, le-a declarat poliștilor că a auzit voci care l-au îndrumat să ducă masacrul la bun sfârşit.

Vocile au fost interpretate drept “demonice”, conform surselor din Poliţie, citate de ABC News. Din 2010 și până în prezent, autorităţile au fost chemate la domiciliul familiei lui Nikolas Cruz, din Parkland, de 39 de ori, potrivit Daily Mail via ortodoxinfo.ro

Autorităţile locale au primit, de-a lungul timpului, o serie de apeluri în care erau chemate să intervină la locuinţa acestuia pentru infracţiuni legate de “persoane instabile psihic”, “violenţă domestică”, “abuz asupra copiilor” sau “dispariţia unei persoane”. Cruz a locuit în casa unui prieten, după ce mama sa vitregă a decedat, pe 1 noiembrie 2017.

Joi, când a apărut pentru prima oară în faţa instanţei, fiind reţinut fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, Cruz a fost reprezentat de un avocat din oficiu. Atacatorul în vârstă de 19 ani este inculpat pentru 17 capete de acuzare de crimă cu premeditare.

În timpul procesului, acesta şi-a ţinut ochii în pământ. După audiere, cei care îl reprezintă în instanţă au spus că acesta va fi supravegheat pentru a nu se se sinucide, fiind conştient de amploarea faptelor sale.

Avocata sa din oficiu, Melisa McNeil, a declarat despre Cruz că este întristat şi că are remuşcări: “Este trist. Este conştient de gravitatea faptelor sale”.

Citește și:  Când va fi gata vaccinul împotriva COVID-19? Va putea fi folosit mai devreme decât ne așteptam

Sursa: Daily Mail

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 95

Close