Stiri externe

Austria – Creștinilor în căutare de azil li se pun întrebări „absurd de dificile” pentru a dovedi autenticitatea convertirii

Refugiaților care s-au convertit la creștinism și solicită azil în Austria li se pun întrebări „absurd de dificile” despre teologie și doctrina bisericii pentru a-și „dovedi” convertirea, spun liderii bisericii austriece.

Convertiților li s-au pus întrebări complexe despre Trinitate și li s-a cerut să numească data la care a fost hirotonită prima femeie în Austria. Cererile de azil ale convertiților care nu răspund la întrebări sunt adesea refuzate.

Un total de 859 de solicitanți de azil s-au convertit la creștinism în Austria în 2017. Liderii bisericii susțin că aceasta este lucrarea lui Dumnezeu, prin care El revigorează adunările bisericești din Europa.

Mijlociți pentru acești credincioși nou convertiți care sunt contestați pe nedrept de către reprezentanții autorității, aceștia din urmă ignorând pericolele la care îi expun pe convertiți dacă cererile lor de azil sunt respinse și ei sunt deportați. Rugați-vă ca acești convertiți să fie puternici și curajoși și să nu le fie frică, agățându-se de adevărul că oriunde vor merge, Domnul Dumnezeu nu-i va lăsa, nici nu-i va părăsi niciodată (Deuteronom 31:6).

Sursa: Fondul Barnabas

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 16

Close