Stiri externe

Au crescut agresiunile sexuale în Spania în urma imigrației clandestine

Coasta sudică a Spaniei este o atracție turistică imensă, dar este și unul dintre principalele porturi de intrare pentru imigrația ilegală în țară dar și spre Europa.

Există atât de multe cazuri de violență imigrantă în aceste regiuni, care sunt aproape complet neobservate – în mod evident, deoarece turismul este una dintre cele mai mari industrii din Spania. Pe 16 aprilie, la Alicante, un bărbat algerian s-a întâlnit cu o femeie în club și apoi a insistat să vină acasă cu el. Odată ajunsă în apartamentul său, au apărut alți trei bărbați dintr-o cameră

adiacentă și toți cei 4 au violat-o. Unul dintre ei a condus-o apoi la casa ei, apoi a sunat la poliție. O oră mai târziu, cei patru suspecți au fost reținuți, titrează evz.ro.

O zi mai târziu în Algeciras, Andaluzia – un port principal de intrare din Tangier, Maroc, o bătrână doamnă a fost bătută violent și jefuită când a ajuns acasă noaptea. Într-un oraș care este aproape un sfert musulman, acesta este un eveniment comun acolo.

Cazuri de genul ăsta, notează voiceofeurope, merg neobservate sau în mare parte nedeclarate, cum ar fi un viol oribil în Gandía, lângă Valencia, care abia a primit o atenție națională în mass-media, în care doi pakistanezi, doi cubanezi și doi algerieni au violat o tânără. Și acum o lună, 10 algerieni au fost arestați pentru că au viola 3 fete timp de 24 de ore.

Citește și:  "Bun venit homosexualilor în Biserica Creștină Contemporană din Rio de Janeiro!"

Importul în Europa a unui număr mare de imigranți masculi, în majoritate tineri, care tulbura echilibrul între sexe al populației din țările gazdă, este o rețetă precisă pentru un anumit dezastru în societăţile respective.. Germania, Suedia, Franța și Regatul Unit au aflat deja.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close