Stiri externe

Atrocități sexuale pe copilași de numai 2 luni, considerate „cercetări științifice”.

Vă amintesc că în acest serial vorbim despre educația sexuală (EdSex) construită pe „descoperirile” zoologului american, devenit peste noapte sexologul, Alfred Kinsey. O primă problemă a EdSex este aceea că cel care i-a pus bazele era, dovedit cu martori și parteneri de „nebunii”, un psihopat sexual. Aici găsiți primul episod.

Un cititor-comentator al primului episod afirma că nu este nicio legătură între cele două. Că poți să fii anormal și să ai o activitate total normală. Personal, mă îndoiesc că această judecată se aplică chiar unuia care bate cuie, sau dă cu pila. Și cu atât mai mult la unul care stabilește caracteristicile ființei umane și decide ce e bine și ce nu cu aceasta și pentru aceasta.

Nu a fost de acord nici Judith Reisman, a cărei muncă 20 de ani de cercetare a activității lui  Kinsey s-a concretizat în două cărți importante Kinsey, Sex and Fraud: The Indoctrination of a People și Kinsey: Crimes & Consequences: The Red Queen and the Grand Scheme,  în sute de articole, apariții pe televiziuni, depoziții în fața unor comisii ale Congresului sau a unor instanțe penale.Sex, Lies and Kinsey – Dr Judith Reisman)

Citeste mai departe aici

Citește și:  Germania reabiliteaza militarii homosexuali, discriminati din cauza orientarii lor sexuale

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

Close