Stiri externeVideo

Atentie! Diavolii de la LGBT incearca coruperea copiilor de la varste fragede.Vezi video:

Ceea ce-i uneşte pe copii şi pe travestiţi, spun organizatorii, este plăcerea de a se îmbrăca cu hainele celuilalt sex. Să se întâlnească deci, pentru ca copilaşii să vadă că  bine şi frumos şi amuzant şi fermecător să fii travestit (şi, evident, homosexual).

Şi aşa începe odissea lgbt-istă a unor preşcolari aflaţi la vârsta poveştilor şi dirijaţi cu perfidie către „minunata lumea a diversităţii sexuale fără limite”Drag Queen Story Hour (Ora de poveşti cu travestiţi) este un program destinat celor mici şi care se derulează în librării, biblioteci şi şcoli în ideea că: Copiii sunt capabili să vadă oamenii care resping limitările rigide privind genul şi îşi imaginează o lume în care oamenii se por prezenta aşa cum doresc, cu obiceiurile lor reale.

Programul a fost lansat în decembrie 2015 în San Francisco şi s-a extins în Los Angeles şi New York, în toate cele trei oraşe întâlnirile copiilor cu travestiţi care le citesc poveşti lgbt-iste fiind acum evenimente regulate. Evenimente DQSH sunt însă organizate în tot mai multe oraşe din SUA şi intenţia organizatorilor este să ducă programul în toată lumea.

Citește și:  Activiștii LGBT din Marea Britanie atacă etica sexuală biblică |
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 73

Close