Editoriale

Atentat la Nisa. Când faci din lupta împotriva lui Hristos o sărbătoare națională, nu te uimi când ești descoperit în fața unor bestii care, de fapt, nu pun niciun preț pe viață

Măcelul petrecut la Nisa, chiar de Ziua Națională a Franței, a stârnit consternare și comentarii. Iulian Capsali, editorialist ActiveNews, regizor și publicist a comentat incidentul afirmând că Franței i s-a întâmplat această nenorocire chiar în ziua în care “își serba genocidul și regicidul”, aluzie la crimele în masă făcute pe 14 iulie 1789.

“Franța cuprinsă de moarte, în ziua în care își celebra genocidul și regicidul…

Când faci din lupta împotriva lui Hristos o sărbătoare națională, nu te uimi când ești descoperit în fața unor bestii care vin cu propria lor înțelegere asupra lumii – care, de fapt, nu pun niciun preț pe viață.
O țară care și-a făcut din secularismul pământesc un idol, nu mai stă sprijinită de cer. Iar idolii păgâni dau buzna să ocupe locul lăsat gol de oameni. Ei cer doar jertfa de sânge proaspăt, pentru că adevărata jertfă din Altar, cea a Dumnezeului Întrupat, a fost complet uitată”, a spus Capsali.
Citește și:  IMIGRAȚIA MASIVĂ MUSULMANĂ: FRANȚA: 120 ATACURI CU CUȚITUL RAPORTATE PE ZI
Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Trebuia sa nu faca sarmanii francezi de atunci revolutie, sa ramana tot cu clerul ala corupt si aristocratia hedonista care ii oprimau, batjocoreau si sacrificau in razboaie???
    Sunt de acord ca oculta a regizat si acea revolutie, dar oamenii de rand chiar aveau sarmanii de ei motive sa participe, oculta asta are viziune si s-a mentinut mereu profitand de nemultumirile legitime ale oamenilor, perversii, ticalosii si coruptii din varful Bisericilor si Politicii sunt de vina, nu oamenii. Cei din varful unei Biserici, sau a unui Stat, distrug aceste institutii de fapt, pentru ca, din cauza lor ajung oamenii sa fie influentati de oculta anticrestina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =

Close