Stiri externe

Atentat impotriva crestinilor catolici, chiar in ziua de Paste: 65 de morti si 150 de raniti, femei si copii

Cel putin 65 de persoane au murit si peste 150 au fost ranite, duminica seara, intr-un atentat cu bomba in apropierea unui parc public din Lahore, oras din estul Pakistanului potrivit, ziare.com

pakistan

 

Politia inca nu cunoaste natura acestei explozii, insa cel mai probabil este vorba despre un kamikaze care s-a aruncat in aer, informeaza The Independent, care citeaza declaratia unui ofiter de politie, Haider Ashraf.

Conform Reuters, explozia a avut loc in parcarea unui parc renumit din oras. Atentatul nu a fost pana acum revendicat. Martorii spun ca erau vizibile pe caldaram bucati din corpurile victimelor.

In momentul in care a avut loc deflagratia, multe familii de crestini catolici, care serbeaza duminica Pastele, se aflau in parcul Gulshan-e-Iqbal. Majoritatea victimelor sunt femei si copii.

Pana in acest moment, peste 30 de cadavre au fost recuperate. Toate spitalele din zona sunt in stare de alerta. Mare parte dintre raniti au rani grave, asa ca exista temeri ca bilantul ar putea creste considerabil.

UPDATE: Conform CNN, numarul ranitilor ar fi chiar mai mare, de 200 de persoane.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

Close