Stiri externe

Atac TERORIST la Ierusalim similar celor de la Nice si Berlin

Un camion a intrat duminica dupa-amiaza in plin in multimea din apropiere de promenada Armon Hanatziv din Ierusalim. Cel putin patru oameni au murit.Cel putin 15 persoane au fost ranite, dintre care doua se afla in stare grava, potrivit CNN. Mai multi oameni sunt inca prinsi sub camion.

Persoanele ucise sunt trei femei si un barbat, toti tineri cu varste in jur de 20 de ani.

Potrivit politiei, camionul a iesit de pe sosea si a intrat intr-un grup de persoane. Mai exact, este vorba de un grup de soldati care tocmai coborasera dintr-un autobuz. Acestia erau nou intrati in armata israeliana si se aflau intr-un tur de orientare, a declarat pentru The Guardian o persoana care ghida grupul.

Soferul camionului care a intrat in multime la Ierusalim, un palestinian, a fost neutralizat, a anuntat Politia israeliana. “A fost un atac terorist, un atac cu camion”, a declarat pentru Radio Israel un purtator de cuvant a politiei.

Atacul de la Ierusalim a fost comis in stilul celor din Nisa si Berlin. De Ziua Nationala a Frantei, pe 14 iulie anul trecut, un tunisian a intrat cu un camion de 19 tone in multumea de oameni adunata sa vada focurile de artificii, pe Promenada Englezilor din Nisa. In acea seara au fost ucisi 86 de oameni, iar 434 au fost raniti. A murit si un cetatean roman.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

Close