Stiri externe

Atac brutal al musulmanilor radicali, asupra doi crestini catolici, in Bangladesh

Doi catolici au fost grav răniți, de atacatori neidentificați, în capitala Bangladesh, zilele trecute, conform Radio Vatican, fapt care demonstreaza ca crestinii continua sa fie vizati de radicalii islamiști, în națiune preponderent musulmană relateaza agentia de stiri lonews.ro
injunghiere cutit atac

Rajesh D ‘Cruze, un bancher, și fratele său. Ranjan D ‘Cruze, lucrează într-o companie privată, iar in prezent se afla in tratament la Spitalul Colegiului Medical Dhaka, după ce mai mult de cinci bărbați i-au atacat cu sălbaticie, cu arme și cuțite, în cartierul Arjotpara.

Dinamica atacului se aseamănă îndeaproape cu cea a atentatului la viața preotului italian Piero Parolari, de la Institutul Pontifical pentru Misiuni Străine (PIME), care a fost brutal atacat de criminali neidentificati, în Dinajpur, luna trecut.

În ultimele săptămâni, mai mult de 30 de clerici creștini și ajutoare ale lor au primit amenintari cu moartea, in Bangladesh, informeaza Radio Vatican. Cel puțin trei pastori au scăpat, in urma unor atentate la viața lor.

Citește și:  Atac terorist la Viena în apropierea unei sinagoge
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 55

Close