Stiri externe

Atac armat într-o biserică din statul american Tennessee! Sunt mai multe victime

Un atac armat a fost comis într-o biserică de lângă Nashville, în statul american Tennessee. Un individ a deschis focul asupra mulțimii și a făcut mai multe victime scrie siteul observator.tv

Printre răniții din incidentul armat se află pastorul și soția sa, spune presa americană.

Potrivit polițiștilor, atacatorul e un tânăr de aproximativ 20 de ani. Purta o mască de clovn atunci când a deschis focul asupra oamenilor din biserică. Individul s-ar fi împușcat atunci când a fost înconjurat de polițiști, dar nu a murit.

 Polițiștii americani spun că atacul armat de la biserică s-a soldat cu cel puțin un mort și șapte răniți. Persoana ucisă e o femeie. Atacatorul se numără printre răniți. El a fost arestat.

 Potrivit unui nou bilanț, opt persoane au fost împușcate în urma atacului armat de la o biserică de lângă Nashville. Printre cele opt persoane s-ar afla inclusiv atacatorul, spune presa americană. FoxNews anunțase că individul a fost arestat, dar poliția nu a confirmat.

Primele informații indicau că 6 persoane au fost împușcate în incident.

Atacatorul a fugit, spune presa americană. Masive forțe de poliție au fost trimise în zonă și, ulterior, au reușit să-l încolțească pe individ și să-l aresteze.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 73

Close