Stiri externe

Arme automate binecuvantate intr-o biserica din SUA

O biserică din nord-estul Pennsylvania le-a cerut enoriasilor  sa aducă puștile lor semi-automate la o ceremonie de binecuvântare săptămâna viitoare.

Evenimentul este menit să ofere membrilor bisericii o oportunitate “de a-și arăta disponibilitatea pentru apărarea familiei si a  comunității crestine”, scrie The Times-Tribune.

Ceremonia se va desfasura miercuri la Sanctuarul Mondial pentru Pace și Unificare din Newfoundland.

“Toate armele de la ceremonie vor fi verificate pentru a ne asigura că sunt descărcate” a declarat președintele Bisericii Sanctuarului Richard Panzer într-un e-mail, potrivit The Times-Tribune.

Poliția locală și de stat  va fi  la fața locului astfel încât intreaga ceremonie  sa decurga  în siguranță.

Ceremonia de binecuvântare va avea loc la doar câteva săptămâni după ce un elev  a deschis focul la un liceu din Florida omorând 17 persoane.

Richard Panzer a menționat că biserica nu are “intenție rea” și nu considera nimic rau prin efectuarea acestei ceremonii.

Elevi supravieţuitori ai masacrului din Florida vor manifesta la sfârşitul lunii martie la Washington pentru a cere un control mai strict al armelor de foc.

Citește și:  Donald Trump va fi primul președinte din istorie care participă la Marșul pentru viață care are loc vineri, 24 ianuarie la Washington, DC
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 6

Close