DiverseInformatii utile

Apple iPhone elimină Vinerea Mare si Duminica Sfintelor Paști din calendar

Recenta actualizare pentru iPhone a eliminat Duminica Paștelui din calendare pentru anumiți utilizatori, provocând reclamații din partea consumatorilor.

Deși actualizarea anterioară afișa și Duminica Paștelui și Ziua Păcălelilor pe 1 Aprilie, Duminica Paștelui a fost eliminată pentru anumiți utilizatori din calendarele lor iCal.

“Duminica Paștelui era prezentă pe calendare în cazul utilizatorilor iPhone rulând versiunile 11.2.2 ale sistemului de operare iOS al Apple, dar nu pentru unii utilizatori ai 11.2.5, ce este ultima versiune. Totuși, un utilizator a zis că Paștele îi apărea pe calendar “, relatează. Fox News. “Setarea standard pe dispozitivele iOS este pentru sărbători americane, ce includ Ziua Recunoștinței, Crăciunul și Ziua Independenței. Cu toate acestea, există o opțiune de a adăuga calendare alternative, precum cel chinez, cel ebraic și islamic. Dar cel creștin este absent de pe listă pe iOS 11.2.5.”

Câțiva utilizatori s-au plâns de dispariția Duminicii Paștelui de pe calendare pe forumurile Apple.

“Cum se face că Paștele nu apare pe calendarul meu dar toate celelalte sărbători sunt prezente?” s-a plâns un utilizator, în timp ce altul a afirmat că personalul de asistență Apple l-a informat că sărbătoarea a fost eliminată intenționat.

“Toate celelalte sărbători, inclusiv sărbătorile religioase, sunt incluse pe calendarul sărbătorilor americane, dar nu Vinerea Mare sau Paștele”, a declarat un utilizator. “Am avut impresia că dacă Ziua Păcălelilor e trecută pe listă și Paștele cade în aceeași zi în acest an, poate că e o eroare ce s-a strecurat. Am încercat să capăt un răspuns de pe forumul Apple și am oferit sugestii de a include un calendar al sărbătorilor americane diferit. A fost inutil.”

“Am sunat apoi la Apple, prima persoană cu care am vorbit a fost nepoliticoasă și grăbită dar m-a direcționat către altcineva care a fost foarte amabil”, a continuat adăugând, “Nu cunoștea omisiunea și a trimis o cerere. Mi-a telefonat și din nefericire m-a informat că răspunsul pe care l-a primit e că calendarul este așa cum trebuie să fie și Apple a decis să omită Vinerea Mare și Paștele de pe calendarul sărbătorilor religioase livrat pe produsele sale. Nu înțeleg rostul.”

Breitbart Tech a încercat să obțină un comentatiu de la Apple.

ortodoxinfo.ro

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 76

Close