EditorialeStiri interne

APEL LA 7 ZILE DE POST ȘI RUGĂCIUNE pentru cazul pastorului FLORIN IANOVICI

 

APEL LA 7 ZILE DE POST SI RUGACIUNE
in perioada 20-27 februarie 2017

Puterea de a actiona ,de a astepta ,de a lua hotarari noi

S’au scurs deja, aproape in totalitate, cele sase luni de sactiune omeneasca ,pentru pastorul principal al bisericii Betel din Bucuresti , Florin Ianovici !
Pe cei mai multi ne’a revoltat, o decizie luata in pripa ratiunii de o conducere incapabila sa de’a explicatii, miilor de oameni ce le platesc salariile deloc neglijabile ,dar am fost alaturi de cel cazut parca cu orice pret , intre” talharii acestor vremi”, care sunt : lipsa de responsabilitate,de asumare ,dorinta de a ucide fratii ,nu de a ridica, dorinta de a darama si nu a zidi.
Dar timpul trece ,parca fara sa bage de seama uneltirile lumesti de marire ale unora ,de fabricare a urateniei altora,totul pentru pretul unui scaun manjit de lupte firesti si lacome .
Acum se asteapta decizia unui comitet bisericesc unde a slujit fratele pastor Florin Ianovici peste 20 de ani, si unde ,oricat de aroganti ar fi unii ,trebuie sa recunoasca ,ca Biserica Betel din Bucuresti a fost binecuvantata ,zidita si crescuta din belsug ,prin harul daruit de Dumnezeu acestui pastor.
Apoi asteptam decizia Cultului Penticostal ,dupa sase luni de smerire si asteptare in ascultare a fratelui pastor , prin care sa fie repus in toate drepturile avute anterior suspendarii pe aceasta perioada limitata ,asa cum este legal ,biblic,etic si moral.
Cat este decizia unora de onesta ,de partea cui este dreptatea , vine o zi cand totul va fi dat pe fata , de aceea sa ne incredem in Hristos !
Daca unii dintre noi am tacut limitandu’ne la post si rugaciune in aceasta perioada ,sa nu inteleaga ceilalti ca vreunul dintre noi am uitat ,sau nu suntem atenti la jocurile puterii facute in spatele usilor inchise. Inaintea lui Dumnezeu totul este descoperit !
Pentru aceasta cauza va chemam la o saptamana de post si rugaciune pe toti acei ce ati fost ziditi spiritual de pastorul Florin Ianovici ,pentru ca Dumnezeu sa dea la o parte orice plan vrajmas,sa taie calea dusmanilor lucrarii Domnului ,ce o face pastorul Florin Ianovici,schimbandu’le inimile in bine,alungand ura si jocurile murdare de culise,sa dea pe fata orice plan murdar al celui rau , sa dea biruinta in Numele lui Hristos slujitorului Sau , si sa vindece trupul,sufletul si inima pastorului Florin Ianovici pentru a putea sluji in puterea si harul primite de la Domnul ! amin!
,Dumnezeu sa va rasplateasca!

Citește și:  MITING la București, duminică, pentru susținerea lui Florin Barbu și a copiilor lui, dați spre adopție unui cuplu de homosexuali în Marea Britanie.

Atasam in continuare un mesaj mai vechi al pastorului , Florin Ianovici ,dar parca mereu de actualitate !

“Multe dintre greselile noastre se datoreaza faptului ca am ales ca mod de viata sa reactionam.
Cel mai bun mod de viata este insa sa actionezi. Aceasta presupune sa ai un scop si un plan. Sa urmaresti o tinta cu insufletire. Sa stai cu un ochi pe ceas si cu unul pe pantofii de la usa. Sa numeri viata in minute pentru ca e prea pretioasa pentru a fi risipita.

Omul care reactioneaza, de cele mai multe ori se apara, se justifica si pierde mult timp pentru nimic.
Omul care actioneaza face ca unele lucruri sa se intample si naste ceva, da sens vietii lui.

Omul care reactioneaza are putini prieteni si priveste de jur imprejur cu suspiciune si rezerva.
Omul care actioneaza are prieteni pentru ca dinamismul este intotdeauna molipsitor.

Neemia a fost un om care a actionat si ramas in istorie ca un ziditor, un luptator plin de pasiune si tarie.
Samson a fost un om care a reactionat si a ramas in istorie ca cel care putea sa faca mult dar a facut putin.

Cata putere este in Dumnezeu! Invata insa sa traiesti actionand si nu reactionand!”

Sursa: www.facebook.com/ganduri.pentru.azi

Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Ceea ce a-ti scris dovedeste ura pe care o aveti fata de fratii dumneavoastra. Cum indrasniti sa mai chemati la post si rugaciune, la unitate cand dumneavoastra dovediti altceva. Fratele Florin a fost deacord cu ceea te ati scris? Sau asemenea unui fariseu freti sa pareti ca faceti ceva, sa-r putea sa fie in defavoarea dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 42

Close