PersecutiiStiri externe

Amentintarile unor extremisti din India: Crestinii care vorbesc despre Isus si nu se convertesc la hinduism vor fi taiati in bucati

Extremistii hindusi din India au amenintat ca „vor taia in bucati” pe crestinii care vorbesc despre Isus Hristos, merg la biserica si nu se convertesc la hinduism.

amenazan-cristianos-india

Liderii bisericii spun ca persecutia crestinilor din India a crescut, iar multi oameni sunt fortati sa-si abandoneze credinta.

Recent zece familii crestine din satul Nakhnool, aflat in provincia Rajasthan, au fost nevoiti sa fuga dupa ce hindusii i-au hartuit si i-au amenintat cu moartea, relateaza Morning Star.

„De mai bine de doua luni, nu putem sa participam la serviciile de inchinare din biserica. Extremistii ne-au amenintat ca ne vor ucide daca vorbim despre Hristos sau mergem la biserica”, a declarat pastorul Malkeet Singh.

Pe data de 19 iulie, extremistii hindusi au facut o ceremonie de conversie la hinduism in fata casei parohiale a pastorului Singh, relateaza acontecercristiano.

La ceremonia au participat circa 600 de persoane care l-au hartuit si amenintat pe pastor si pe membrii familiei sale, solicitandu-i sa se inchine la imaginea zeilor lor si sa semneze o hartie prin care i se cerea sa se converteasca la hinduism.

Singh a servit ca pastor in comunitatea crestina timp de 15 ani. El a inceput sa primeasca amenintari cu moartea in decembrie anul trecut. Extremistii au afirmat ca de partea lor se afla partidul de guvernamant din stat si pot face ce vor intrucat au sprijinul politiei si al sefului statului, care este de acord cu actiunile lor.

Citește și:  Reţelele sociale cenzurează opiniile creștinilor

Liderul crestin Anil Masih, a declarat ca multi crestini din sat au plecat de teama sa nu-si piarda viata lor si a membrilor familiilor.

„Extremistii au amenintat ca ii vor exclude din viata sociala pe crestinii care se inchina lui Hristos ai ii vor ucide pe cei care vor indrazni sa raporteze ceva autoritatilor” a incheiat el.

afirmativ.com

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =

Close