Stiri interne

Alianța BINE a organizat la Cluj prima acțiune pentru apărarea familiei tradiționale

Alianța BINE, compusă din partidele România Unită, Noua Dreaptă și România Mare, a organizat sâmbătă, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, prima acțiune la nivel național, dedicată protejării familiei tradiționale și susținerii referendumului pentru modificarea Constituției, cu privire la definirea mai clară a termenului de familiei – uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Manifestarea naționaliștilor moderni a fost întreruptă de o activistă pentru drepturile homosexualilor, actriță, care a fost luată cu forța de către jandarmi pentru restabilirea ordinii publice.

Mitingul Alianței BINE, la care au fost prezente circa 200 de persoane, a avut loc la câteva ore după parada homosexualilor, desfășurată în apropiere de Cluj Arena, pentru prima dată în istoria orașului. În tot acest timp, liderii alianței naționaliste, se rugau în Catedrala Ortodoxă Mitropolitană pentru sufletele homosexualilor și ale susținătorilor acestora.

„Suntem acuzați de tiranie, de tirania majorității, că referendumul nu e democratic. Dar sunt democratice aceste manifestări provocatoare, care nu vin decât să batjocorească majoritatea creștină din Cluj-Napoca? Suntem în Piața Avram Iancu pentru a demonstra în Cluj-Napoca, un oraș al tradiției, al istoriei, al normalității, care așa trebuie să rămână. Clujul nu trebuie să rămână în istorie ca un oraș în care sunt anual organizate astfel de marșuri ale homosexualilor. Ce plus aduc aceste parade Clujului, clujenilor? De ce primarul Emil Boc a cedat atât de ușor acestui lobby homosexual? Nici copiii dânsului n-ar trebui să vadă aceste parade în Cluj pentru că aduc în spațiul public elemente ce țin de viața privată. Ei pot face ceea ce vor în cadru privat în casele lor, au acest drept. Dar când ei pășesc în spațiul public, suntem și noi, copiii noștri, și nu ne poate fi indiferent. Suntem aici pentru că s-a întâmplat un fapt extrem de grav și de periculos în urmă cu o oră: extinderea paradelor homosexualilor în afara Capitalei. Eram obișnuiți ca acolo să fie organizate aceste parade, iar noi să organizăm la rândul nostru un marș anual al normalității. Iată că acum suntem nevoiți să organizăm un marș pentru normalitate la Cluj. A fost prima paradă a homosexualilor din Transilvania. Este o rușine pentru Cluj-Napoca, pentru că discutăm de o manifestare cu caracter obscen și provocator. Prin întreruperea acestei manifestații, autorizate legal, au dovedit ce intenții au de fapt și cum e cu toleranța. Noi nu putem sta să privim la ce fac ei, din casele noastre, stând la balcoane. Noi trebuie să fim sarea pământului și lumina Lumii, acesta este rolul nostru. Dacă Dumnezeu ar fi considerat aceste gesturi acceptabile, ar fi creat doi Adam sau două Eva, dar Creatorul i-a făcut pe Adam și Eva. Organizatorii mitingului pentru normalitate au fost activ implicați în strângerea de semnături pentru redefinirea familiei în Constituție, pentru că noi considerăm că România are nevoie de familii numeroase, puternice. Doar așa ne vom putea dezvolta. Vom fi prezenți oriunde normalitatea va fi sub asediu, și în alte orașe reședință de județ. Dacă nu facem nimic, vom vedea cum minoritățile din ce în ce mai agresive vor impune punctul de vedere în dauna majorității creștine, normale”, a declarat avocatul Tudor Ionescu, președintele Noii Drepte.

Andrei Piticaș, președinte Partidului România Unită, a fost și el prezent la Cluj. „Apărăm valorile tradiționale și familia creștină, valori în baza cărora s-a construit România ca stat și Europa. Clujul este un simbol al României, la fel cum și tradiția e un simbol pentru identitatea națională și nu putem accepta asemenea comportamente deviante să fie făcute publice. Scopul oricărei ființe pe Pământ este să procreăm, prin asta ne asigurăm urmașii. În niciun caz să nu avem un comportament deviant, pentru că mulți au justificat comportamentul acesta drept o anormalitate genetică. Aceste persoane nu pot să procreeze și nu putem fi de acord cu căsătoriile între persoanele de același sex, nici cu adopțiile de către homosexuali. Baza familiei pleacă din educație, atunci un copil care are doi tătici sau două mămici, nu cred că poate să aibă un viitor normal”, a declarat acesta.

Codrin Goia, președintele ND Cluj, a criticat la rândul său manifestarea lipsită de bun-simț a susținătoarei homosexualilor:

„Ați fost martori la aceste acțiuni provocatoare, pe care le organizează planificat, ei fac acest circ pentru a se poza victime și să câștige simpatia opiniei publice. Familia tradițională e singura pe care o cunoaștem, doi bărbați sau două femei nu pot să constituie o familie, nu se pot reproduce biologic. Dacă noi nu organizam astăzi această manifestație, această paradă a homosexualilor nu ar fi avut loc în cartierul Grigorescu, ci tocmai aici, în fața Catedralei Ortodoxe, a statuii lui Avram Iancu. Nu pentru asta a luptat eroul nostru, Avram Iancu. N-are nimeni nimic cu viața lor sexuală privată. Nu ne interesează, dar avem o problemă când ies în stradă, în fața copiilor. Spunem clar că nu dorim în orașele noastre aceste parade. Emil Boc a organizat parada în ciuda opoziției cetățenilor. La anul, vom fi din nou în stradă să ne apărăm familia, credința noastră. A ajuns Emil Boc sluga homosexualilor, asta dorește să arate copiilor lui? E de neacceptat să avem un primar așa de slab, ca politicienii noștri să le dea asemenea drepturi. E o mare minciună că în România homosexualii nu au drepturi egale. Ei cer drept la parteneriat civil, la căsătorie, la adopții. E o mare minciună. Homosexualii se pot căsători în România, ca orice alt cetățean, un bărbat cu o femeie. Legea e aceeași pentru toți. Acești oameni au probleme psihice, așa era definită de psihologi homosexualitatea până în anii 70, când la presiuni politice au redefinit homosexualitatea ca pe un stil de viață activ. Paradele homosexualilor din Occident erau au civilizate față de cele care au loc la noi acuma, când ies în stradă travestiți și alți dezbrăcați. S-a ajuns, astăzi, în Olanda, SUA, Germania, Marea Britanie, ca homosexualii să iasă în stradă în pielea goală, uneori de mână cu copiii pe care i-au adoptat, și chiar întrețin relații sexuale în stradă; așa s-ar putea ajunge și în România. Familia pentru ei nu înseamnă nimic.

Au mai rostit discursuri pentru apărarea valorilor familiei tradiționale Marius Moldovan, lider ND Târgu Mureș, Dan Brudașcu, lider PRM Cluj, Alexandru Cordoș, președinte PRU Cluj și patriotul Călin Mărincuș.

Participanții au felicitat un cuplu de clujeni tineri care au ieșit alături de un preot ortodox de la oficierea căsătoriei. Naționaliștii au scandat: Familia tradițională, comoară națională.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 55

Close