Stiri externe

Alarmă! În cartierele ”no go” musulmane din Suedia se aplică Șaria

Tot mai multe cartiere ”no go” din Suedia aplică legea islamică. Soheila Fors, imigranta si femeie de afaceri de origine kurda din Suedia, publica astazi un articol in ziarul suedez Nyheter24 intitulat “In curand vom avea tribunale islamice in cartierele marginase”.

Soheila scrie ca in cartierele marginase s-au format enclave etnice, unde sharia si segregatia pe sexe reprezinta norma. Acolo femeile sunt obigate sa se imbrace intr-un anumit fel, iar predicantii salafisti au mare trecere. Aceste zone nu mai recunosc autoritatea suedeza, iar atacarea masinilor de politie, salvare si pompieri se datoreaza faptului ca acestea incalca un teritoriu in care nu au dreptul sa intre. Autoarea mai scrie ca in aceste zone nu exista nici un fel de societate suedeza. Teocratia islamica se impune asupra vietii publice si private.

Soheila isi sfarseste astfel articolul: “Dragi entuziasti idioti multiculturalisti! Ar fi trebuit sa ne intrebati pe noi, care am trait cu acestea ceea ce voi nici nu va puteti inchipui! Islamul si ceea ce voi ati construit sute de ani sunt incompatibile!”

Poporul suedez este primul din Europa care se dizolvă în masa imigranților musulmani.

NapocaNews

Citește și:  Angola a interzis islamul și dărîmă moscheile
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 62 =

Close