Stiri externeVideo

Adolescent în moarte clinică se întâlneşte cu Iisus

Zack Clements de 17 ani din oraşul Brownwood Texas, şi-a pierdut cunoştiinţa şi s-a prăbuşit în timpul unei lecţii de sport, după un stop cardiac. Într-o fracţiune de secundă acest adolescent atletic sportiv şi plin de viaţă s-a transformat într-un corp fără viaţă culcat pe pământ în mijlocul sălii de sport. Timp de 20 de minute nu a mai avut puls iar în ambulanţă a devenit dintr-o dată vânat. În acele momente Zack intrase deja în moarte clinică.

Medicii asista uneori neputincioşi în astfel de situaţii. Fără nici o explicaţie când erau în drum spre spital pulsul băiatului începe să revină la normal. Trei zile mai târziu Zack Clements se trezeşte în Centrul Medical pentru copii Fort Worth din Texas .

În urmă acestui stop cardio-respirator băiatul nu suferă de nici un efect secundar. A treia zi când sa trezit din comă băiatul a povestit mamei sale această experienţă incredibilă.

În timpul momentului când inima şi pulsul s-au oprit Zack afirmă că a văzut un bărbat ce părea a fi Iisus şi a auzit îngerii cum cântau.

Întrebat de mama lui dacă s-a speriat acesta a declarat că nu a avut frică deloc şi că a simţit în tot acest timp o pace sufletească de nedescris în cuvinte. Pentru întrega familie, revenirea lui Zack la viaţă este şi va rămâne un miracol.

Citeste mai departe pe: ro.blastingnews.com

 

Loading...
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 24 =

Close
<