Stiri interne

Adevăr vs Minciună in CULTUL PENTICOSTAL: Informatii de ultimă ora!!!

cmi_bc4d1789

CONSILIUL BISERICESC AL CULTULUI PENTICOSTAL DIN ROMANIA  A HOTARAT in urma marturisirilor lui Moise Ardelean , Chelu Iulian, Comarita Marcu , Virgil Trandafir , ca toti cei pusi sub invinuire penala in dosarul deschis la DNA Targoviste,
SA FIE EXCLUSI DIN CULT.

Chiar de pe banca pedepsitilor Florin Ianovici face parte din acest dosar cu acuzatii grele, ca lider si orchestrator al desfiintarii cu orice pret al nemutumirilor din Vizuresti, dar nu prin a rezolva problemele ci prin a se justifica la superiori cu documente mincinoase fara acoperire, deci si numele lui este pe lista celor vizati pentru excluderea din Cult, posibil din disciplinare sa treaca in rezerva de tot.

Din acest motiv Moise Ardelean nu s-a prezentat la DNA Targoviste DAR a cerut in mod insistent o intrevedere cu familia Anton din Vizuresti pentru (ce credeti?) aplanarea situatiei, dispus fiind chiar sa ii viziteze desi un an de zile le-a ignorat nedreptatile facute, abuzurile semnalate in memorii, declaratii si alte documente, chiar i-a jignit si umilit la telefon.
Posibil sa ii fie frica sa nu isi piarda tronul?

Cu doua zile in urma Comarita Marcu – secretarul Comunitatii Bucuresti a mers in Vizuresti la o familie unde a chemat si pe Anton Sofia (avem inregistrarea intalnirii) manifestandu-si dorinta unei discutii .
Acolo in urma intrebarilor din partea Sofiei Anton , Comarita Marcu a marturisit ca nu are nici o vina in povestea asta, ca el a fost trimis de Florin Ianovici, de Chelu si de Moise Ardelean, iar toate documentele trimise in cursul ultimului an cu semnalarile abuzurilor din biserica din Vizuresti, au fost de la bun inceput in sertarele birourile presedintelui comunitatii Bucursti – fostul pastor Ianovici cat si al presedintelui Cultului -Moise Ardelean, dar ca acestia le-au ignorat cu buna stiinta.

Citește și:  Cazul Blaga nu este finalizat. Toate informaţiile apărute sunt speculaţii de presă

Intrebat si despre cazul otravirii in care a fost acuzat slujitorul Cioara Beniamin, Comarita a marturisit ca Beniamin Cioara ii este prieten din copilarie, ca in spatele povestii este altcineva si ca el nu poate comenta nimic. (oare cine se afla in spatele povestii si de ce Comarita nu spune nici un nume?)

La aceiasi intalnire Comarita Marcu a mai detaliat fapte mizerabile petrecute in mandatul lui Moise&Ianovici&Chelu&Trandafir. Motivul vizitei lui a fost sa se disculpe, sa determine familia Anton sa isi retraga plangerea la adresa lui, deoarece si el este parte a acestui dosar si a primit invitatie la DNA Targoviste, cu acuzatia penala de santaj, marturie mincinoasa, fals si uz de fals etc. Raspunsul Sofiei Anton a fost urmatorul :” Marcule daca vrei sa imi retrag plangerea, mergi la Cercetari Penale Targoviste si declara acolo tot ce mi-ai spus si mie acum, ca sa imi dovedesti ca esti nevinovat iar eu imi retrag plangerea.”

Ce parere aveti de metodele “sfinte” pe care le aplica prelatii Cultului?
Cum ignora si trateaza cu maxim dezinteres tot ce inseamna datoria pe care o impune functia lor daca nu au ceva de castigat si cum brusc isi manifesta curtoazia, prietenia si interesul cand e vorba de amenintarea libertatii lor.

Cand zornaie catusele si ecoul pe holurile DNA Targoviste se schimba brusc prioritatile distinsilor pastori penticostali.

Citește și:  Florin Ianovici: Printre lacrimi
Tags

Informatii similare

2 Comments

 1. Am citit mesajul de mai sus despre Raluca Pruna ca ar vrea family Gay.Nu ști dacă e adevărat sau nu dar ;
  Eu de mult miam tot pus intrebare ?
  Oare o sa vina o vreme in care se vor da legi ca toti sa fie Gay .
  Vom fi fortati de legile Tari sa devenim Gay .și femeile lesbiene ???
  Ma mir de atita prostie cum scrie în Biblie căci; Omul pus în cinste ajunge și este mai Rau ca Animalele.
  Cer scuze dar mam saturat de atita informație trimisa în mas media cu toate prostiile îmbolndune copii și nepoti nostri pe cind alți mor ca nu au ce minca.
  .Vor veni copii de la școală zicind de azi voi fi gay.
  Cine le implantează în mintea lor aceste lucruri Drăcești Demonice .???
  Sa vina copilul vostru de la școală sa zica mami tați de azi sînt cine .
  Mai copile veziiți de treaba ca ești om.
  Mami tați uite eu latru ca si cinele manince ca si cinele.Acțiunile mele sînt acțiuni animalice.
  Am intilnit un caz din acesta care ia zis profesoara ca el este născut în zodia animalelor și el este cine.
  De atunci copilul a început sa manince ca si cinile și sa latre ca si ciinele.
  Eu personal am stat de vorba cu acel baiat.
  Alti mor în cutremure de pamint.
  Alti sînt omoriti în războaie și alți trăiesc în placeri zscirboaae pornografice ,oral sex ,bărbați cu bărbați femei cu femei și unele persoane traiesc și cu animalele .Trezește Doamne o minte sanatoasa.De fapt scrie Biblia și azi dovedește ca este adevarata ca vine vremea cind vor trai Bărbat cu Bărbat Femei cu Femei .Ce sa scris acum 200 de Ani iese în realitate căci asa este .De ce pentru-ca omul nu mai vrea sa recunoasca pe facatorul lui și atunci Dumnezeu ii la să în voia minți lor Blestemate sa facă toate aceste lucruri.
  Fiti Oameni și trăiți ca oameni.
  Iubiți-vă cum a Iubit Christos Biserica și dați-vă viata pentru Adevar și Dreptate.

  Doamne indurate de România.

 2. Moise Ardelean, acum 20 de ani, incerca sa faca rost de dosarul socrului sau de la Securitate, pentru al detrona, vroia sa-i ia locul. Un tigan imputit acest Ardelean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 80 =

Close