Stiri externe

Activistă finlandeză pro-migrație ucisă chiar de iubitul ei imigrant arab

Poliția din Finlanda investighează uciderea unei femei ucise de fostul ei iubit imigrant după ce a postat mesaje de migrație în masă pe rețelele de socializare.

Se presupune că Sanni Ovaska a fost ucisă săptămâna trecută de Hasan Alqina, care apoi s-a sinucis. Alqina era în țară ca solicitant palestinian de azil și i s-a refuzat anterior un permis de ședere.

Autoritățile au fost alertate după ce un vecin a văzut dovezi despre o crimă la apartamentul din Hämeenlinna. O fotografie a fost postată ulterior pe Twitter care arată sângele care se scurgea de sub ușa apartamentului.

„Se pare că Ovaska a făcut postări anti oameni albi pe conturile ei de socializare, precum a susținut o varietate de cauze progresive”, relatează National File .

Sursa acestei afirmații a fost comentatoarea finlandeză Tiina Wiik, care a triumis pe tweeter: „Tânăra are un iubit arab azilant și scrie postări pe rețelele de socializare despre cât de răi sunt bărbații albi. Aveți idee despre cum s-a terminat totul? ”

Wiik susține că femeia a fost ucisă pentru că încerca să-și părăsească iubitul.

„Nu este primul caz în Finlanda”, a remarcat Wiik. „Un afgan a violat și și-a ars iubita, un irakian a decapitat o femeie de vârstă medie care încerca să-l părăsească.”

Poliția spune că ancheta este încă în fazele incipiente și că motivul rămâne necunoscut. Unii au susținut, de asemenea, că femeia a fost decapitată, deși acest lucru nu a fost confirmat.

Citește și:  Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia fac front comun împotriva fluxului de migranți și sar în ajutorul Greciei

Acesta nu este singurul caz de femei atacate sau ucise de migranți cu care au avut o relație romantică.

Anul trecut, în Normandia, Franța, o activistă pro imigrare a fost înjunghiată până la moarte de fostul său partener migrant care se cazase la ea acasă.

SURSA

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 48

Close