Stiri externe

A jucat în peste 100 de filme pentru adulti, iar apoi a devenit pastor.

O femeie în vârsta de 33 de ani,din New York a renunțat la cariera ei de actriță p0rno, care îi aducea un venit de 300.000 de dolari pe an, ca să devină pastor.

Crystal Bassette are trei copii, era o actriță XXX de succes, cunoscută sub numele Nadia Hilton, apărând în cei 10 ani de carieră în peste 100 de filme. Însă, aceasta a decis, în urmă cu trei ani,  să renunțe la stilul de viață hedonist după ce l-a “descoperit” pe Dumnezeu, spune ea,  și acum participă la slujbele de la biserica, unde si-a cunoscut și soțul, David (26 de ani), care este pastor, de asemenea.

De atunci, ea a absolvit liceul și s-a antrenat să devină pastor. Ea și David conduc, în prezent, propria lor biserică în New York.  „Este, în mod sigur,  o schimbare radicală. Am trecut de la o extremă la alta. Trebuia să-mi schimb total modul de viață”, a declarat tânăra, potrivit Libertatea.

Și-a făcut propria biserică

Crystal a început să aibă probleme cu alcoolul și și-a risipit repede banii câștigați, cumpărându-și  mașini sport, o vilă și propriul ei club.

„Trăiam doar pentru mine și pentru fiul meu și nu mă gândeam la consecințele pe care le aveau filmele, dansul și tot ce făceam. Devenisem doar un obiect. Nu ieșeam din casă fără decolteu, bluze minuscule și tocuri înalte. Era și cum trebuia să arăt în mod constant ca un s€x simbol”, a declarat aceasta.

După mai multe întâmplări nefericite prin care a trecut, printre care și un accident grav de mașină în mai 2014 și după ce a încheiat o relație nereușită, Crystal și-a dat seama că trebuie să facă ceva să-și schimbe viața și și-a găsit refugiu în religie, spunând că acest lucru i-a salvat viața.

„În ziua în care am fost salvată, am simțit că preotul a vorbit direct cu mine. Simțeam  că propovăduia parcă doar pentru mine și am simțit că Dumnezeu vorbește cu mine prin intermediul vorbelor lui și atunci am simțit că totul va fi bine.  M-am pus în genunchi și m-am rugat ca Dumnezeu să mă elibereze de toate păcatele, iar mama și sora mea erau alături de mine și plângeam împreună. Și asta a fost ziua în care am fost salvată”, a mai spus ea.

Astfel, tânăra a decis să renunțe la industria p*rno, dar după ce va mai face un ultim film, iar privind în trecut, ea susține că a intrat în lumea filmelor pentru adulți pentru că a fost abuzată s€xual când era doar un copil.

La scurt timp, ea l-a cunoscut pe David, la biserica surorii ei, unde el era pastor. Cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit în decembrie 2014, devenind rapid părinții unui băiețel, Carter. Apoi, acesta a urmat cursurile necesare pentru a deveni și ea pastor, iar acum Crystal și soțul ei și-au făcut propria biserică în New York, „New Beginnings Christian Life in Fulton”,  și speră ca povestea ei de viață să-i inspire și pe alții.

„Mă uit la trecutul meu și nu pot să spun că regret ceva din ce am făcut, pentru că toate lucrurile din trecut m-au făcut ceea ce sunt azi, iar Dumnezeu mi-a schimbat complet viața”, a declarat Crystal fiind completată de soțul ei: „Ceea ce aș vrea ca oamenii să înțeleagă este faptul că Dumnezeu ne iartă indiferent de trecutul nostru.  Sper ca acest lucru să-i încurajeze și pe alții să urmeze aceeași cale și să realizeze că nu este vorba doar despre bani și faimă”.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Close