Familie

7 state europene au inclus în Constituție definiția căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie. Ce va face România?

Prezentă în România pentru un turneu de conferințe organizat de Acțiunea Catolică România, sociologul Gabriele Kuby, autoarea cărții „Revoluția sexuală globală. Distrugerea libertății în numele libertății”, a încurajat creștinii și întreaga societate civilă interesată de viitorul familiei naturale să se implice în acțiunea de protejare a acestei instituții și să nu plece urechea la propaganda gender, care promovează negarea sexului biologic în favoarea unui construct social subiectiv (genul) și „dreptul la căsătorie” pentru persoane de același sex. Redăm mai jos câteva extrase din conferința susținută de domnia sa la Iași în data de 9 noiembrie 2016:

gabrielakuby1

„Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. În unele țări, precum Spania, Suedia sau Belgia, când un episcop face aceasta, este dat în judecată. Așadar, devine periculos. Dar ar trebui, oare, ca aceasta să ne determine să păstrăm tăcerea? Libertatea religioasă este sacrificată pe altarul unui idol: sexul.

Există multe procese în care libertatea religioasă și libertatea de conștiință sunt puse în balanță cu antidiscriminarea, iar tot mai mulți judecători decid că ultima este mai importantă. Avem procese

S-au creat noi legi: antidiscriminare, pentru tratament legal, împotriva limbajului instigator la ură (hate speech) – despre care nimeni nu știe excat ce este –, iar oamenii sunt târâți în tribunale.

Citește și:  WHITE PAPERS: Șase argumente împotriva „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex – și pentru susținerea căsătoriei naturale

Ni se impune să ne purtăm „corect” din punct de vedere politic. Dacă nu o facem, riscăm marginalizarea. Ni se pun etichete, suntem stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști, sexiști și așa mai departe. Ni se refuză accesul la piața muncii sau putem fi dați afară din serviciu. Sau se creează campanii media (împotriva ta), mai ales dacă ești într-o poziție vizibilă sau într-o funcție oficială. Se organizează contramanifestații, se întrerup evenimentele de către grupuri gălăgioase.
Marea întrebare este cui folosește asta? Sunt două răspunsuri: din 1970, există o politică oficială de reducere a populației.
 A doua explicație stă în dorința de subminare a identității persoanelor umane. Aceasta este dată de religie, națiune, familie – strămoșii noștri, dar și de faptul că suntem fie bărbați, fie femei. Toate acestea sunt sub asediu acum. Iar, dacă nu mai știm cine suntem, devenim ușor de manipulat. Începe să se vadă faptul că tocmai aceasta este intenția. Nu cred că este un efect secundar, ci exact efectul scontat.

Împotriva acestor politici publice apare tot mai multă rezistență. Au apărut schimbări la nivel guvernamental. În Europa au apărut guverne creștine, cum e în Ungaria, de exemplu. Există o resurgență a partidelor conservatoare, au loc demonstrații masive pentru familie și împotriva căsătoriei între persoane de același sex. În Franța mișcarea s-a numit La Manif pour Tous. Anul acesta, la Roma, au ieșit un milion de oameni în stradă. Cu toate acestea, în Franța și Italia, căsătoria între persoane de același sex a fost legiferată. Un milion de oameni au ieșit în stradă și în Mexic, astfel încât un proiect similar a căzut deocamdată. S-au organizat referendumuri (care au protejat) cu succes (familia naturală). Și în România ați declanșat acum o procedură similară. Deja 7 state europene au ales să includă în Constituțiile lor definiția căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie. Astfel că apare tot mai multă rezistență.

Citește și:  Vicepremierul Paul Stănescu: Referendumul pentru familie, în luna mai

Ce rol veți juca în această chestiune? Nu o puteți ignora. Toți vreți să aveți familie, unii poate aveți deja. Veți avea și voi copii, iar aceștia vor fi afectați de situație. Cred că toți suntem chemați să ne implicăm în această luptă”.

Sursa:stiripentruviata.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 80

Close