Stiri externe

57 de națiuni musulmane se unesc împotriva Israelului

Confrom unui ziar turcesc, președintele Recep Tayyip Erdogan și partidul său de guvernământ îndeamnă 57 de națiuni islamice să formeze o armată comună cu scopul de a ataca și distruge Israelul, notează Buletinul G2 al lui Joseph Farah.

Tradus și postat de MEMRI (Institutul de Cercetare al Mediului din Orientul Mijlociu), articolul detaliază modul în care forțele combinate de pe uscat, aeriane și navale ar putea învinge militar pe Israel în 10 zile și diplomatic în 20 de zile, eliberând astfel „Palestina”.

Potrivit postului bine documentat al MEMRI, punctele cheie ale articolului au venit de pe site-ul companiei SADAT International Defense and Consulting din Turcia, care promovează cooperarea militară pan-islamică.

Articolul afirmă: „Este evident că armata comună a statelor membre ar putea depăși cu mult armata Israelului. Mai mult decât atât, într-o posibilă operațiune militară, această superioritate poate fi realizată pe teren prin înființarea unor baze militare comune pentru forțele terestre, aeriene și navale”.

SADAT, fondat de Adnan Tanriverdi, consilier militar senior al președintelui Recep Tayyip Erdogan, oferă informații despre „apărarea convențională și neconvențională și război”. Declarația misiunii sale prevede ajutarea „lumii islamice să-și ia locul potrivit în cadrul superputerilor”.

Se spune că, dacă statele membre ale OIC „se vor uni și vor forma o forță militară comună, vor crea cea mai mare armată din lume”.

Citește și:  ISRAEL: Lumina Sfântă s-a aprins în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim.

„Dacă statele membre OIC se vor uni și forma o forță militară comună, aceasta va fi cea mai mare armată din lume”, afirmă el. „Populația totală a acestor țări este de 1.674.526.931, numărul de militari în serviciul activ în aceste țări este de cel puțin 5,206,100.”

„Cei care cred că sunt proprietari ai Ierusalimului astăzi, nu vor găsi mâine, un singur copac după care să se ascundă”, concluzionează președintele turc.

Ziarul precizează că Israelul este „semnificativ inferior” și afirmă că „această țară care a încercat să ocupe Ierusalimul în timp ce este înconjurată de state musulmane”, are o populație de doar 8 milioane, în timp ce numai orașul Istanbul depășește 14 milioane.

Sursă: WND via alfaomega.tv

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 89

Close