Stiri interne

5 APRILIE zi de post și rugăciune pentru Florin Ianovici

Cu toții am așteptat “eliberarea” pastorului, sperând că Duhul lui Dumnezeu și dragostea Lui să atingă inimile celor din actuala conducere și să dea în sfârșit semnul de slobozire.

Se pare însă, că pastorul Ianovici are dușmani puternici care nu vor să cedeze, iar satana are supuși loiali “sub acoperire”.
Domnul nostru a lăsat o poruncă sfântă: “Duceti-va în toata lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Ev. Marcu 16: 15 Unii au lipsă de discernământ și stopează planul de mântuire al oamenilor, prin faptul că prin sentința lor oarbă îl opresc pe pastor să predice evanghelia, deși timpul venirii Domnului Isus este iminent. Lucrarea Domnului este în suferință, datorită pierderii acestui slujitor plin de har și dăruire.

Domnilor membri ai CECP !

În comunicatul vostru precedent ați scris că motivul suspendării ar fi că Ianovici a mințit și ați dat o sențință de suspendare pe șase luni. Acum poate că nu v-ați dat seama, dar voi înșivă ați păcălit, ați mințit o țară întreagă, deoarece veniți cu alt comunicat.Voi ați scris că suspendarea este pe timp de șase luni. De ce nu vă țineți cuvântul dat și nu umblați în Adevăr? Asta demonstrează lipsă de integritate dar și altele… La urma urmei,a nu-ți respecta promisiunile este tot un soi de amăgire, o minciună.
Pe voi, cei din Comitetul executiv, cine vă suspendă?

PS. Cei mai mulți dintre credincioși îl susținem în continuare pe pastorul F.Ianovici, prin mesajele noastre, prin post și rugăciuni. Dumnezeu este Calea, Adevărul și Viața. Declarăm ziua de 5 Aprilie zi de post și rugăciune, pentru toți cei care vor să ni se alăture. Fie ca sărbătoarea Învierii Domnului să aducă aer curat de pace și dragoste în Comitetul executiv al Cultului Penticostal și astfel bucuria noastră să fie deplină!
Dumnezeu este DRAGOSTE!

Citește și:  Comitetul Executiv a confirmat nevinovatia pastorului Florin Ianovici

elena marin alexe

Tags
Loading...

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 65

Close
<