Stiri externe

27 de bebeluși născuți vii într-o clinică de avorturi lăsați să moară

27 de bebeluși născuți vii, au fost lăsați să moară într-o clinică din Australia, după ce procedura de avort nu a funcționat,titreaza alfaomega.tv

Nick Goiran, membru în Parlamentul Australian, a început o investigație asupra moartea bebelușilor, potrivit LifeNews.com. După ce a adunat 7.000 de semnături, Gioran a prezentat petiția în Parlament.

„Legile din Australia sunt bune, însă nu sunt respectate” a început Goirdan discursul. „Este împotriva legii ca bebelușii să nu beneficieze de tratament medical; este împotriva legii ca aceste cazuri să nu fie raportate Departamentului pentru Protecția Copilului și nimeni să nu investigheze aceste cazuri.”

Gioran a spus că a încercat să inițieze o anchetă privind moartea copiilor în urmă cu mai mulți ani, însă s-a lovit de lipsa de răspuns din partea Departamentului de Sănătate.

Majoritatea celor 27 de bebeluși au fost victimele avortului într-un stadiu avansat al sarcinii. Aceste sarcini au fost intrerupte între anii 1999 și 2016. Deoarece copiii au fost avortați într-un stadiu avansat al sarcinii, ei ar fi putut supraviețui dacă li s-ar fi acordat îngrijiri medicale.

„În vestul Australiei, dacă fătul are mai mult de 23 de săptămâni, protocolul spune că bebelușului trebuie să îi fie acordate toate resursele disponibile pentru a-l îngriji. Așadar, este o chemare la acțiune chiar și într-o clinică de avorturi dacă fătul are mai mult de 23 de săptămâni.”

„Știm că cel puțin șase dintre bebeluși aveau 26 de săptpmâni sau mai mult atunci când au fost avortați. Așadar, de ce acestor copii din vestul Australiei nu li s-a acordat îngrijirile medicale necesare așa cum se întâmplă în restul țării?” a adăugat parlamentarul.

Coaliția pentru Apărarea Vieții Umane a organizat petiția și îl ajută pe Goiran să invetigheze cazul copiilor decedați.

Sursă: Christian Headlines

Tags

Informatii similare

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =

Close