Stiri externe

Celor încă naivi: „Soldaţii lui Allah” cu steagul ISIS pe străzile Norvegiei pentru a-i combate pe”necredincioşi”

Ca răspuns la patrulele grupării de necredincioşi Soldaţii lui Odin, noi musulmanii am ales să cream un grup care va patrula străzile, mai întâi în Oslo, pentru a împiedica răul şi a încuraja binele” aspus o sursă islamistă ziarului local Verdens Gang.Sursa a mai spus că „Soldaţii lui Allah” vor purta veşminte negre decorate cu steagul ISIS ca uniformă oficială.

imigranti-isis-emigranti-520x245

Poliţia norvegiană nu a făcut comentarii însă un memebru al parlamentului din partea Partidului muncii din Norvegia, Hadia Tajik a anunţat că nu e loc pentru patrule civile în Norvegia.

În ceea ce priveşte Soldaţii lui Odin şi Soldaţii lui Allah, avem de a face cu două lucruri diferite. Noi vrem străzi sigure, dar ei doresc să utilizeze forţa şi opresiunea. Din acest motiv folosec un cuvânt ca „necredincios” pentru a ne descrie. Adică ce vor doti, să ne forţeze să ne conveertim? a spus Alte din partea Soldaţilor lui Odin.

Faptul că spun că vor să patruleze pentru „bine” nu înseamnă nimic. Bine pentru ei şi  bine pentru noi sunt două lucruri total diferite.

Sursa: Solidaritate europeana

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =

Close