Stiri externe

10.000 de crestini penticostali se aduna sa proclame faptul ca unitatea este posibila

Cu toate ca tensiunile interasiale in societatea contemporana par sa fie in crestere, un mare grup, format din oameni din diferite medii, culturi si convingeri religioase se va constitui la Orlando, SUA, pentru a proclama ca unitatea este posibila.

Peste 10.000 de oameni din diverse zone, precum Africa de Sud, Ucraina, Filipine, Siberia, India, Fiji, Australia, Coreea, Germania, Brazilia, Mexic, Finlanda, Bolivia, Bahamas si America de Nord se vor aduna in statiunea Rosen Shingle Creek Resort la International Assembly of the Church of God of Prophecy, o denominatiune penticostala care numara aproape un milion de membri din 135 de tari.

Vin aici oameni din unele natiuni care sunt in conflict”, a declarat Cathy Payne, coordonator al misiunilor pentru Biserica. „Cu toate acestea, cand vor ajunge la Adunare, ei vor sta impreuna ca frati si surori in familia bisericii noastre. Este atat de frumos sa fim impreuna si sa stam uniti desi avem cautari diferite, avem un ideal comun – Regatul Lui Dumnezeu”.

Unitatea noastra in persoana lui Iisus Hristos se intemeiaza pe dragostea noastra neconditionata pentru El”, a spus episcopul Sam N. Clements, supraveghetor general. „Dragostea este cheia pentru unitate”, a argumentat acesta.

Conducerea bisericii este format dintr-un supraveghetor general, episcopul Clements, si sapte preoti generali care supravegheaza si gestioneaza diferite zone ale lumii. Africa (Episcopul Stephen Masilela), Asia, Australia si Oceania (Episcopul David Browder), Caraibe si Insulele din Oceanul Atlantic (Episcopul Clayton Martin), Mexic, America Centrala si vorbitoare de limba spaniola din Caraibe (Episcopul Ben Feliz), Europa, Comunitatea Statelor Independente si Orientul Mijlociu (Episcopul Clayton Endecott), America de Nord (Episcopul Tim Coalter) si America de Sud (Episcopul Gabriel Vidal).

Citește și:  Au crescut agresiunile sexuale în Spania în urma imigrației clandestine

pentecostali

Citeste mai departe pe: afirmativ.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close