ZECI DE SCRISORI PRIMITE LA SERVICIILE DE IMIGRĂRI ÎMPOTRIVA PASTORULUI ANDY OLARIU DIN CANADA

Cateva zile inainte de Revelionul 2017, pastorul Andy Olariu a vizitat pentru prima data Arizona dupa ce fusese oprit de autoritati sa intre in SUA pentru aproape un an de zile. In seara sosirii sale, cativa membri ai bisericii penticostale Ekklesia l-au asteptat la “locuinta parohiala”, o casa luata cu chirie, rata lunara fiind  platita in continuare de biserica chiar dupa plecarea sa, nimeni nu locuia in ea.

Entuziasmat ca l-au lasat in final sa intre in SUA si are voie sa stea cateva zile, Andy Olariu le-a povestit celor prezenti ca ofiterul de imigrari de la granita i-a  aratat un morman de scrisori cu acuzatii la adresa domniei sale, primite de la mai multi romani din statul Arizona, care-i pun in carca o serie de acuzatii. “Vamesul mi-a aratat multimea aceea de scrisori si mi-a zis: Vezi, de aceea nu te lasam noi sa vii in SUA”.  Un enorias, frustrat de situatia actuala, ne-a facut  urmatoarea declaratie: “E dureros ca bisericile crestine nu sunt in stare sa sanctioneze astfel de ilegalitati si se ajunge la autoritati.
Se pare ca minciuna si ipocrizia sunt considerate “greseli fara voie” si nu pacate oribile de catre unii din conducerea bisericeasca.
Citeste mai departe aici

Despre infoCrestin

Citeste si:

Islamul pune STĂPÂNIRE pe Germania lui Merkel. Mai vrem MEGA-MOSCHEE?

„Auto-secularizarea” Germaniei este un model pentru modul în care creștinismul este lăsat și încurajat să …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!