Vietnam: Studenti creștini arestati în timpul unui seminar biblic în Hanoi

Vietnamul limitează în mod semnificativ libertățile religioase si este clasat pe poziția 17 în indicele global al persecuției.

În Hanoi săptămâna trecută un grup de studenți creștini au fost intrerupti de forțele de securitate in timpul unui seminar biblic.

Elevii au fost separati unul câte unul pentru a fi interogati de politie iar misionarul strain care tinea seminarul a fost amendat cu 1000 de dolari si expulzat din tara.

Persecutarea crestinilor din Vietnam este in crestere si nu de putine ori acestia sunt arestati iar pamanturile le sunt confiscate.

Cei mai in pericol sunt crestinii care  s-au convertit de la budism la crestianism. Acestia sunt persecutati atat de autoritatile vietnameze cat si de familiile lor,prieteni apropiati sau vecini.

Pe data de 18 noiembrie 2016, Guvernul vietnamez a adoptat o nouă lege cu privire la convingerile religioase care limitează în mod considerabil libertățile religioase.

Despre infoCrestin

Citeste si:

Mii de catolici polonezi s-au rugat la granițele țării pentru „salvarea Poloniei și a Europei de islamizare” și pentru apărarea rădăcinilor creștine

Mii de credincioși catolici polonezi ținând în mâini Sfântul Rozariu s-au rugat sâmbătă, Fecioarei Maria …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!