VIDEO: Un pastor a murit in timpul predicii. Care au fost ultimele cuvinte rostite

Un pastor din SUA s-a prabusit in timp ce predica in biserica. Intreaga adunare a fost socata si surprinsa, deoarece cu cateva minute mai inainte predicatorul spusese: „Daca Domnul ma cheama acum, eu sunt gata sa merg”. Pastorul Kenneth Green, in varsta de 56 de ani, a slujit timp de opt ani Greater Saint Mary Baptist Church din New Orleans.

pastor-muere-en-iglesia

In fatidica zi, el prezenta in fata congregatiei sale predica intitulata „Cazut, dar nu invins: Calea de urmat”.

Joan Martin, o membra a bisericii care era asezata pe randul din fata aproape de pastor, a declarat: „A luat o inghititura de apa, apoi si-a sters fata cu o batista, dupa care s-a uitat in sus… A privit cateva clipe spre tavanul bisericii, in timp ce ochii sai parca s-au decolorat, iar viata parea sa i se scurga din el. Apoi a cazut pe podea”.

Toata lumea a resimtit socul puternic. Unii frati au inceput sa planga, altii sa se roage. Altii au sunat imediat la 911 solicitand ambulanta, iar cativa au incercat sa-l resusciteze. „Eforturile fratilor au fost insa in zadar, astfel incat la sosirea ambulantei pastorul a fost declarat mort”, a spus Joan Martin.

Ea a precizat ca pastorul era un om bun, atent cu toata lumea, sarind in sprijinul celor care aveau nevoie de ajutor: „El avea intotdeauna un cuvant de incurajare pentru oricine”.

Membrii bisericii l-au descris ca fiind un „pastor iubit de toata lumea, care incerca intotdeauna sa ajute oamenii si sa-i incurajeze. A ajutat in principal persoanele fara adapost si oamenii bolnavi”.

Keneth Green a lasat in urma lui o sotie si trei copii. El nu suferea de boli sau afectiuni care sa ii puna viata in pericol, iar cercetarile preliminare nu au putut indica motivul mortii subite a pastorului.

Sursa: Acontecercristiano via afirmativ.com

Despre

Citeste si:

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!