Video: Mesajul Papei pentru creștinii persecutați

Papa Francisc invită la „ajutorarea creștinilor persecutați”, catolici, ortodocși, protestanți. Intenția de rugăciune a lunii martie este pentru aceștia. În mesajul video Sfântul Părinte amintește că multe persoane sunt persecutate „pentru credința lor, sunt constrânse să părăsească propriile case, lăcașurile de cult, locurile natale și pe cei dragi”.

„Sunt persecutate și ucise de către persecutori pentru faptul că sunt creștini, fără a face deosebire între confesiunile de care aparțin”.

Apoi Papa adresează o întrebare: „Câți dintre voi vă rugați pentru creștinii care sunt persecutați?”. Îi încurajează pe toți să facă acest lucru împreună cu el pentru ca „aceștia să experimenteze sprijinul tuturor Bisericilor și comunităților prin rugăciune și prin ajutorul material”.

Mesajul video prezintă creștini de diferite confesiuni, biserici distruse, credincioși din toate rasele în rugăciune și se termină cu imaginea acelor persoane care îi ajută în mod concret pe cei hărțuiți pentru credința lor.

www.e-communio.ro

Despre infoCrestin

Citeste si:

Predică a lui Florin Ianovici inainte să fie suspendat de către conducerea Cultului Penticostal

Prin această predică puternică ne putem amintii de contribuția majoră pe care fratele Florin Ianovici …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud
error: Content is protected !!