Video inedit: Cum se manifesta, duhul lui lucifer

Cea de a treia și ultima încercare de ispită a lui Lucifer asupra oamenilor este cunoscută sub denumirea de Fiara 666 ca simbol al ultimei neascultări, a lipsei de iertare din partea  Dumnezeirii,  moment în care apocalipsa va cădea asupra întregii creații.

urat

Toată creația îngerească a primei triade  căzute din ceruri pe pământ  știu că nu mai exista iertare și posibilitate de întoarcere la Dumnezeu, de aceea  singurul lor scop a rămas să ducă la pierzanie cât mai mulți oameni ca semn al batjocurii asupra creației, cea omenească, a Dumnezeirii.

Îngerii căzuți mai știu de asemenea că Dumnezeu nu le-a luat veșnicia și nici nu o va lua, ei rămân veșnici, însă  își vor duce veșnicia în Iad.

buni-crestini.ro

Despre infoCrestin

Citeste si:

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor …

Un comentariu

  1. …daca ati ajuns sa promovati asemenea batjocuri… teatru ieftin pentru naivi de la t.b. joshua … CAT DE MARE TREBUIE SA FIE INTUNERICUL DIN VOI!…

    JUDECATA VINE!… si cei ce nu au Duhul lui Hristos vor fi inselati de ingerii cazuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!