Video: Călătorie în lumea de dincolo: Primul simulator în care se poate testa moartea

Localnicii şi turiştii care se întreabă cum este să mori şi să reînvii pot încerca un simulator al morţii, o experienţă de două ore într-un parc de distracţii din Shanghai, China, care oferă oamenilor o idee asupra a ceea ce înseamnă să fii incinerat, informează Reuters.

img

Participanţilor le sunt oferite întrebări dintr-un scenariu de viaţă şi moarte şi în funcţie de răspunsurile lor, aceştia trebuie să selecteze cine va muri.

Cel ales este transportat pe o placă într-un cuptor de crematoriu iar apoi readus la viaţă prin deschizătura unui pântec din latex.

“În momentul în care totul este complet negru, sentimentul a fost extrem de realist”, a declarat Ji Ruoxing, în vârstă de 33 de ani, despre experienţă care costă 444 de yuani (68 de dolari).

Fondatorul proiectului Ding Rui a declarat că lucrat la experienţa numită Xinglai, sau “Trezirea” în română, cu partenerul său de afaceri timp de patru ani.

Despre infoCrestin

Citeste si:

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!