Un agent de politie predica Evanghelia unor tineri aflati in arest: „Iisus este singura cale spre salvare” (Video)

Un politist brazilian le-a vorbit din Evanghelie unor tineri infractori retinuti intr-o sectie de politie. El le-a spus ca Iisus este singura solutie pentru a renunta la infractiuni si care le poate schimba viata in bine.

Politistul Plinio Capellari, apare intr-un videoclip in timp ce se adreseaza unui grup de tineri care au fost retinuti in urma unei interventii a Politiei.

Agentul de politie le cere tinerilor care sunt cu fata spre perete, sa renunte la viata antisociala pe care o duc: „Daca sunteti aici este pentru ca ati facut ceva gresit in viata voastra. Evista o singura persoana in lumea asta care va poate ajuta sa va refaceti viata, iar numele ei este Iisus Hristos. Si pe mine Iisus m-a scos din mocirla pacatului, iar astazi, daca sunt politist, acest lucru I se datoreaza Lui. El m-a salvat de viata mizerabila pe care o duceam.

Citeste mai departe pe: afirmativ.com

Despre infoCrestin

Citeste si:

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!