Statul Alabama acuzat de discriminare, de catre cuplurile gay

O noua hotarare a statului american Alabama poate ingreuna adoptia de copii in cazul cuplurilor de homosexuali,relateaza lonews.ro.

Cuplurile de homosexuali din Alabama ar putea sa adopte, de acum, mai greu copii, intrucat va fi semnat un nou proiect de lege care sa protejeze interesele organizațiilor religioase (bazate pe credință).

Proiectul de lege le va permite orfelinatelor bazate pe credință să respingă cuplurile care nu sunt conforme cu credința religioasa specifica organizatiei.

În timp ce aparatorii legii in cauza susțin că acest proiect era necesar pentru a proteja interesele organizațiilor, adversarii sai susțin că proiectul de lege este discriminatoriu la adresa anumitor grupuri de persoane.
Noua lege presupune că orfelinatele conduse dupa principii religioase sau de grupari religioase pot respinge cuplurile de atei, agnostici, de diferite religii și chiar gay.

Despre infoCrestin

Citeste si:

Florida: Un neo-nazist american s-a convertit la islam și și-a ucis doi prieteni neo-naziști pentru că aceștia ”nu respectă islamul”

Un fost adept al mișcării pentru supremaţiei albilor este acuzat că şi-a împuşcat fatal colegii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud
error: Content is protected !!