Șoc la metroul din Moscova: O femeie a scos un cap taiat de fetiță din geantă și a strigat “Allahu Akbar” (Video)

O femeie imbracata in negru, care a scos dintr-o geanta capul taiat al unui copil, a fost arestata la o statie de metrou din Moscova. Femeia striga “Allahu Akbar” si ameninta ca se arunca in aer.

descărcare-9

Presa rusa a scris ca victima femeii, o fetita de trei-patru ani, a fost identificata drept Nastia M., scrie Russia Today.

Dupa ce a ucis-o pe fata, femeia a mers la o statie de metrou, unde a fost oprita de un politist care i-a cerut actele. Ea a scos imediat capul din geanta si a inceput sa strige ca a omorat copilul. Femeia a fost retinuta de autoritatile ruse.

Incidentul s-a petrecut langa statia de metrou Oktiabrskoie Pole, in nord-vestul Moscovei.Ulterior, s-a facut legatura cu un incident in care echipele de interventie au gasit trupul decapitat al unui copil, dupa ce au stins incendiul izbucnit intr-un apartament de bloc din Moscova. Femeia ar fi originara dintr-o tara central-asiatica, ar avea aproape 40 de ani si ar fi fost dadaca copilului.

Ea a asteptat ca parintii copilului sa plece din apartament impreuna cu copilul mai mare, apoi a omorat fetita si a dat foc casei.

NapocaNews

Despre infoCrestin

Citeste si:

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!