Regele vine! Mesajul uluitor al unui copil de numai 2 ani (Video)

O fetita in varsta de doi ani din Statele Unite s-a trezit intr-o dimineata si i-a spus mamei sale ca „Regele vine”. Femeia a fost surprinsa de vorbele fetitei sale, astfel incat a luat rapid decizia de a filma acest mesaj transmis de micuta.

Fetita s-a trezit candva pe la miezul noptii si a inceput sa spuna ceva. Eu am crezut ca vorbeste in somn”, a spus Chelsea Rebecca, mama copilului.

Femeia a spus ca a fost uluita cand fata s-a trezit dimineata si a inceput sa spuna: „El vine, El vine”, iar cand a fost intrebata cine vine, a raspuns „The King (Regele)”, aratand cu degetul in sus.

Noi nu am invatat-o sa spuna asta. Nu am vorbit pe tema asta cu ea, pentru ca are abia doi ani si de-abia reuseste sa articuleze cateva cuvinte si nu poate sa formuleze fraze intregi. Ne rugam insa in fiecare noapte inainte de a ne culca si credem ca fetita a asociat aceste rugaciuni cu ceea ce a spus”, a declarat Chelsea Rebecca.

Citeste mai departe pe: afirmativ.com

Despre infoCrestin

Citeste si:

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!