Bun venit, vizitator! | Înregistrează-te | Loghează-terss  |  tw

 

Nuntă de penticostali o “Nuntă cu surprize”

    • Articol adăugat în: 07/04/2012 09:25
    • Adăugat de: Dany
image
[măreşte imaginea]

Cu siguranţă pentru cei mai mulţi dintre voi grupul Speranţa nu vă este străin, cel puţin pentru împătimiţii genului de muzică abordat. Însă poate nu la fel de cunoscută vă este Maria Cuc, solistă în acest grup care, cu părere de rău pentru doritori, s-a măritat cu un băiat din Paşcani. Nimic interesant până aici. Ce poate fi spectaculos la o nuntă între doi penticostali. Păi uite că multe. Atât de multe încât nunta a fost înscrisă, chiar de către miri, şi acceptată să participe la o emisiune concurs de pe Kanal D intitulată ”Nuntă cu surprize” şi avându-i ca prezentatori pe Andreea Mantea şi Gabriel Coveşeanu (Cove). Nu urmăresc genul acesta de canal de nişă deci nici de emisiune nu am avut habar. A trebuit să mă dumeresc cam cum stă treaba. Se iau două nunţi, diferite ca obiceiuri şi tradiţii, una se dă la Andreea cealaltă la Cove şi se prezintă deosebirile, unicităţile iar fiecare nuntă se votează prin sms în funcţie de gusturile privitorilor.

O astfel de nuntă, considerată mai deosebită, a fost nunta dintre Maria şi Adrian. Dacă Cove a participat la o nuntă turcească, Andreea a luat parte la o nuntă cu specific “penticostal”.

Adică cu surprize şi surprinzătoare: fără băuturi alcoolice, tutun, dans sau distracţie până la 5 dimineaţa. Dacă unora li se pare normal, pentru unii o astfel de nuntă fără cele menţionate sună cel puţin plictisitor, monoton şi… scurt. De ce aşa? De ce nu se face aia şi nu cealaltă? De ce nu dansaţi? La întrebările astea au fost nevoiţi să răspundă mirii noşti penticostali. Dar nu vă spun ce au zis, vă las să urmăriţi materialul de mai jos care prezintă întreg fragmentul din emisiune cu nunta dintre cei doi penticostali.

V-aş mai dezvălui înainte însă un eveniment din emisiune. Mândra prezentatoare, Andreea, a fost ţinută în timpul cununiei religioase în faţa bisericii deoarece nu a fost lăsată înăuntru să filmeze, asta după ce în prealabil a primit acordul de a participa şi în biserică pentru a surprinde şi aspecte ale unei cununii religioase penticostale. Oare ce să se fi întâmplat în biserică atât de misterios încât să nu poată fi accesibil publicului? Ce ritualuri au avut loc de nu pot fi dezvăluite? Sau ce motiv ai să nu spui şi altora coerent, argumentat şi logic, noi aşa facem pentru că… Şi cu promisiunea făcută şi încălcată cum rămâne?

Nu vă zic mai multe să nu ziceţi că vă înfluenţez. Vă zic: vizionare plăcută!

www.pasi.ro

Expuneti parerea cu privire la acest articol:

comentarii


,

5495 vizite total, 2 astăzi

  

Lasă comentariu

Captcha Captcha Reload

Suntem vizitati din:

free counters Page Rank