La 98 de ani a cerut botezul biblic, prin scufundare: Ceremonia postata pe retelele de socializare a strans peste 2 milioane de vizualizari (Video)

O femeie din Brazilia in varsta de 98 de ani a fost botezata la aproape 3 ani dupa ce L-a acceptat pe Christos, marea ei dorinta ei fiind aceea de efectua acest ritual in acord cu cerintele biblice.

Ceremonia a fost inregistrata si postata pe retelele sociale online unde a strans in scurt timp vizualizari de la peste 2 milioane de oameni pe Facebook, relateaza Acontecer Cristiano.

Alaide L-a primit pe Christos in viata ei in urma cu trei ani si a trait de atunci cu dorinta de a fi botezata dupa canoanele biblice. In acest sens ea a vorbit cu pastorul Fernando Sousa de la Biserica Baptista Philadelphia din San Gonzalo, Bahia, care a organizat un serviciu special pentru acest act.

Citeste mai departe pe: afirmativ.com

Despre infoCrestin

Citeste si:

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!