Kenya:17 crestini ucisi de musulmani

Gruparea teroristă musulmană Al-Shabaab a atacat două Biserici creştine în Garissa, Kenya, în ziua de 1 iulie 2012, în timpul Liturghiei de Duminică.

„Mulţi oameni au fost răniţi şi spitalul din Garissa s-a umplut de creştini. Mulţi dintre aceştia vor muri pe parcurs” a spus un cleric creştin, Ibrahim Magunyi.

Islamiştii au ucis pe cei doi poliţişti care păzeau intrarea într-o Biserică protestantă, iar apoi au intrat în locaşul de rugăciune. Aici au aruncat trei grenade asupra celor aflaţi la Liturghie şi au deschis focul cu autmatele asupra lor.  15 oameni au murit pe loc. În acelaşi timp, Biserica Romano-Catolică a fost atacată cu grenade.

Directorul ICC pentru Africa, Jonathan Racho, a arătat într-o declaraţie protest că gruparea teroristă Al-Shabaab, infiltrată din Somalia, este determinată să ucidă creştinii din Kenya şi s-o transforme într-un stat musulman.

Despre

Citeste si:

Victimele isteriei mișcării TRANSGEN. Îndoctrinați de la grădiniță cu teoria schimbării sexului, copiii ajung acasă îngroziți: „Fetița mea a venit plângând de teamă că se va transforma în băiat!”

Scandal monstru într-o grădiniță din California după ce părinții care au copiii aici au aflat …

Un comentariu

  1. Beniamin Cliseru

    Daca ar fi asa ceva si in Romania la crestini nostri adormiti spiritual din bisericile la care le frecventam cred ca ar fi cu adevarat copii al Domnului si nu niste adormiti spiritual care in loc sa il asteptam pe Domnul Isus ne pierdem timpul cu nimicuri la tv si nu mai zic internetul generatia facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!