Impuscati in timp ce se rugau: Atac armat intr-o biserica din SUA

Un barbat inarmat a deschis focul miercuri seara la o biserica istorica afroamericana din centrul orasului Charleston, in South Carolina. Seful politiei locale a declarat ca noua persoane au fost ucise, iar una a fost ranita si a fost dusa la spital.

150617234401-03-charleston-shooting-0617-super-169

Pastorul bisericii din Charleston, reverendul Clementa Pinckney, se afla printre cei ucisi, conform unei postari pe Twitter facuta de reverendul Al Sharpton.

Politia l-a descris pe suspect ca fiind un barbat alb, in varstă de 21 de ani. Atacul a avut loc la Biserica episcopala metodista africana (AME) Emanuel, unde se afla una dintre cele mai mari si mai vechi comunitati din regiune.

„Eu va spun ca aceasta este o tragedie de nedescris si sfasietoare in aceasta biserica istorica, unde o persoana rea si plina de ura a luat viata cetatenilor care au venit sa se inchine si sa se roage impreuna”, a declarat primarul din Charleston, Joe Riley, care a confirmat existenta unor morti.

Candidatul republican la presedinția SUA, Jeb Bush, care urma sa sustina joi un discurs electoral la Charleston, si-a anulat vizita in acest oras, au relatat media locale.

Biserica a fost construita in 1891 si este considerata un monument istoric.

Sursa: activenews

Despre

Citeste si:

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!