FOTOGRAFII RARE dintr-o comunitate AMISH.

Puține lucruri se știu despre comunitatea Amish și uneori informațiile care circulă îi pun într-o lumină negativă pe oamenii din această grupare religioasă retrasă.

Gruparea cu doctrină anabaptistă este caracterizată prin felul foarte simplu și tradițional de viață și rezistența la orice este modern.

Comunitatea Amish are aproximativ 300.000 de oameni în lume, cei mai mulți dintre ei trăind în 22 localități din SUA și Ontario, Canada.

Fotograful Lottie Hedley a vizitat familia Hilty, din nordul statului Maine, din apropierea graniței canadiene. Proiectul său intitulat “Unbroken” oferă o perspectivă a vieții cotidiene a familiei

“Membrii familiei Hilty sunt oameni cu picioarele pe pământ. Primăvara, sunt în genunchi, plantând semințe în pământul lor”, scrie fotograful pe site-ul său.

Despre

Citeste si:

ONU promovează pe unul din canalele sale de social media: iubirea homosexuală, transexualitatea, familiile formate din doi bărbați și un copil

Anul acesta a fost realizată prima emisie de timbre sub sigla ONU cu tematică LGBT. …

Un comentariu

  1. Cristinel Nichitoiu

    Apreciez mult oamenii acestia. Stilul lor de viata este de apreciat in comparatie cu nebunia tehnicii aberante din lumea asa zis emancipata care distruge si otraveste pamantul cu atata furie. Din pacate prea putina lume alege sa le imite exemplul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!