Un afis publicitar din Noua Zeelanda surprinde reactia Fecioarei Maria in momentul in care observa ca testul de sarcina pe care tocmai l-a facut este pozitiv. Locuitorii zonei in care a aparut reclama considera ca metoda la care au apelat oamenii bisericii este nepotrivita si nu ezita sa emita pareri negative in ceea ce o priveste.


Reclama a fost expusa in AucklandNoua Zeelanda, de catre o biserica anglicana progresiva recunoscuta pentru reclamele indraznete prin care incearca sa atraga simpatia credinciosilor.

Parerile enoriasilor au fost surprinse de postul local de televiziune, 3 News, iar reactia nu este tocmai ce la care s-au asteptat preotii: reclama a fost catalogata de oameni drept scandaloasa si nepotrivita pentru a promova imaginea bisericii.

Vicarul din St. Matthew-in-the-City si preotul Clay Nelson iau apararea acestei initiative si sustin ca reactia Fecioarei este una realista.

Indiferent de ceea ce se spune sau se crede, reactia la aflarea vestii a fost una puternica. Fecioara Maria era necasatorita, saraca si tanara. Faptul ca a ramas insarcinata avea sa-i schimbe viitorul pentru totdeauna“, a declarat barbatul.

Expunand realitatea prin intermediul acestei figuri biblice, reprezentantii bisericii spun ca urmaresc sa puna un mai mare accent pe adevarata insemnatate credintei si a simbolurilor religioase.

Daca folosim o metoda care ii face pe oameni sa se gandeasca la adevarata credinta – indiferent de cat de extravaganta este aceasta metoda – iar oamenii reactioneaza la ea, inseamna ca scopul nostru a fost atins“, a adaugat preotul.

Pentru a-i implica pe enoriasi in proiect, biserica le sugereaza sa intre pe propriul site si sa propuna texte potrivite pentru reclama.

Printre sugestii apar fraze ca: “Doamne, da-mi putere sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba”, “Sfanta Maica a Domnului! Ah, eu sunt aia” sau “Ce bine! Sper ca e fata”.

Cum ti se pare imaginea la care au apelat oamenii bisericii? Este ea scandaloasa si jignitoare? Spune-ne ce crezi in sectiunea de comentarii.

Despre autor

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload