Evreii spun NU homosexualității

La sfârșitul anului trecut, lideri proeminenți ai comunității evreilor din SUA au emis un document comun în care afirmă principiile biblice (ale Torei) privind homosexualitatea. Homosexualitatea e o aberație, o denaturare a ființei umane create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, se afirmă în document. Dumnezeu a făurit două sexe diferite pentru îmbinarea armonioasă a personalității umane.

Canada fără căsătorii homosexuale? În 2004, Canada a șocat societatea internațională legiferând căsătoriile homosexuale. De atunci până acum, doar 15.000 de cupluri homosexuale s-au a€œcasatorit” în Canada, dintre care 5.000 de cupluri din alte țări care s-au dus acolo doar pentru a se a€œcasatori.” Fenomenul acesta se numește a€œmarriage tourism.” Recent, Guvernul Harper a intentat o acțiune judecătorească pentru anularea celor 5.000 de a€œcasatorii” încheiate între străini, deoarece nu îndeplinesc condițiile legii. Acești a€œcasatoriti” se reîntorc în țările de origine și caută să a€œdivorteze”, dar nu pot. Se reîntorc în Canada pentru a a€œdivorta” și nu pot. Liberalii canadieni au anunțat un proiect legislativ care să permită a€œdivortul” homosexualilor străini chiar dacă nu sunt rezidenți canadieni. Premierul Harper și-a anunțat intenția de a respinge în iniațiativa.

Homosexualii pierd în Spania. În toamnă a fost publicată în Spania o carte care le arată homosexualilor cum se pot debarasa de homosexualitate. Homosexualii au fost furioși și au lansat o acțiune de protest și boicot. După cum informează comentariul alăturat, acțiunea a eșuat.

Noteaza:Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload