Biblia prinde viață – Arheologii descoperă vechiul Ierusalim biblic

Când oamenii vizitează Ierusalimul Vechi, ar putea crede că e locul unde regele David a așezat capitala Israelului, cu 3 000 de ani în urmă. Însă lucrurile nu stau chiar așa. Arheologii scot la iveală orașul inițial și ne spun o poveste uimitoare.

AnaRina Heymann lucrează ca și coordonatoare în Cetatea lui David – Bine ați venit la Cetatea lui David, locul vechiului Ierusalim din Biblie. Până în urmă cu 1 500 de ani, toată lumea credea că vechiul Ierusalim biblic se afla între zidurile Orașului Vechi din față.
Ce s-a întâmplat în urmă cu 1 500 de ani ? Unde e vechiul Ierusalim din Biblie ?

Ea ne-a explicat cum Cetatea lui David a stat ascunsă vreme de aproape 2 000 de ani, până ce un arheolog britanic a inițiat o descoperire care continuă și azi.

În acest moment, ne aflăm într-un loc de basm. Aici e locul unde Charles Warren a ieșit prin puțul găsit de el. El a observat ceva, și atunci a știut că a redescoperit vechiul Ierusalim biblic.

Acesta a fost începutul descoperirii Cetății lui David din timpurile moderne ?
Da. Acum știm că a fost o perioadă de 2 000 de ani în care nimeni nu știa unde se afla vechiul Ierusalim. Cei mai mulți credeau că Orașul Vechi era vechiul Ierusalim. Doar când el a descoperit asta, a realizat că Ierusalimul antic era în afara a ceea ce astăzi numim Orașul Vechi. Prin descoperirea acestui sistem de tunele, cunoscut ca “Puțul lui Warren”, vedem cu ochii noștri cum regele David a cucerit orașul. Aceasta aduce Biblia la viață.

Despre admin

Citeste si:

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

error: Content is protected !!